(18+) EROTSKA ISPOVEST – Osetila sam kako me Bogdan pipka kod pi*ke i kako mi mazi si*e

16

(18+) EROTSKA ISPOVEST – Osetila sam kako me Bogdan pipka kod pi*ke i kako mi mazi si*e

Jedne večeri , pripremala sam se za odlazak na more u Budvu.Išla sam sa svojim dečkom i sestrom.Krenuli smo prvim autobusom.U toku voznje primetila sam kako me Bogdan ( moj dečko ) pipka.Inače na sebi sam imala teksas šorc i majicu koja ne prekriva stomak , nisam nosila brus.Inače moje ime je Lana a ime moje sestre je Ema.Posle 9h stigli smo u Budvu i otišli u prvi hotel koji je bio pored plaže.Uzeli smo Bogdan i ja jednokrevetnu sobu , kao i moja sestra Ema ali posebno.Znala sam da je ovo veče samo naše.Bilo je 1h popodne i legla sam da se odmorim.Osetila sam kako me Bogdan pipka kod pi*ke i kako mi mazi si*e.Odspavala sam do jedno 7h uvečer i otišla malo u šetnju.Posle 1h sam se vratila i da otvorim vrata od sobe zaustavim se i čujem nekakve zvukove.Stavila sam uvo bliže vratima i čula “ AHHH Bogdane , hoću tvoju kur*inu duboko u mojoj pi*kici , AHH , tako si dobar , kako je Lana samo glupa što te nije pre uzela. “ Namrštila sam se i otišla u njenu sobu pošto je bila odmah do moje i terase su bile spojene.Izašla sam na terasu i približila se više uz njihov prozor i pogledala ih.Imali su se*s i bila sam jako ljuta što je kreten imao se*s sa njom i sada više nije nevin , kako mi je rekao.Počelo me je paliti Emino stenjanje i jecanje pa sam počela maziti svoju pi*kicu ispod tangica i što dublje gurala prst.Spustila sam haljinu i otišla na vrata i uletela u sobu.Oboje su se uplašili i Bogdan mi se izvinjavao a ja sam mu rekla “ U redu je , oprostiću ti ako i mene malo poje*eš. “ Bogdan je prihvatio i počeo prvo da mi liže pi*kicu dok je Emi gurao prst u šupak.Zatim mi je raskopčao haljino i brzo ulazio u mene.Imao je prevelik ku*ac , dugačak , debeo i oko 23cm.Bio je već napaljen i spreman.Okrenuo me je ka stomaku i brzo zabijao ku*ac u moj čmar.Jecala sam dok sam lizala Emi pi*kicu i ulazila jezikom u nju.MMMM sočna.Posle 2-3h prestali smo i svake večeri smo se prcali do kraja raspusta.Kada smo došli kući Bogdan je za kraj nabio obema prst u pi*ku a zatim smo ušle u kuću normalno.Svaki put kad bi mama i tata zaspali Ema i ja bi gurale prst jedna drugoj u čmar i u pi*kicu , lizale bih se i gurale lažni ku*ac što nam je poklonio Bogdan za koji roditelji ne znaju.

ERO*SKA ISPOVEST – Moj prijatelj ima već vezu godinu dana i često je pred nama tražio od djevojke da mu puši pred nama nekada je skidao…

8

Moj prijatelj ima većvezu godinu dana i često je pred nama tražio od djevojke da mu puši pred nama nekada je skidao. Ona se naravno opirala ali uzalud i sve do tog dana tako smo sjedili dignutih ku**eva i gledali njeno zgodno tijelo dok mu p*ši. Onda je tog dana bio njemu rođendan i pozvao je društvo i naravno ona je jedino žensko tu. Djevojka je imala 18 godina visoka crna zgodna veoma krupne gu*e i solidnih si*a s velikim bradavicana onako bila je svijetlog tena . Zgodna do bola. Na tom slavlju negdje u ponoćon joj kaže da se skine želi je je**t ali ona odbija. I u tom žaru borbe uspio je svuci majicu ostala je gore gola te s*e kad vidišmora ti se dignuti. Dole je ostao bijeli minići crvene tange. Nabi joj glavu na svoj ku*ac i ona poče gutati. U tom da znak jednom od nas da joj svuce ostatak odjece. Ovaj odmah to uradi. Ona se poče buniti ali ovaj je opet uze za kosu i vrati joj ku**c usta. Nakon neku minutu opustila se i poče sama sve da radi. On gleda u nas i smije se. Sƽta je je**ci i vi bi malo. Izvadite dr**aj te. Bez razmišljanja nas koliko nas je bilo oko 11 izvadismo 11 gladnih kur**va i počesno lagano dr**ti. U jednom trenutku ona diže glavu i koji prizor je imala. Nikada nije vidjela ni jedan osim njegovog. U očima joj se vidjela želja za tim. I reče par riječi koje smo svi jedva dočekali. Ljubavi nije fer ti dobiješpu*enje i sve a oni ništa. On kaže kad njega zadovolji neka radi šta želi. Tako i bi ona je odmah ustala okrenula mu gu*u. Nakon nekoliko minuta svr**o je. Ona ode na tuširanje i nakon malo vremena pojavi se. I kao sjede na pod i kaže da stanemo svi oko nje. Iznad nje je bilo 11 komada ona je odmah po 3 obrađivala u nekim dijelovina i po 4 gutala ih dr***a lizala. Onda je pitala kako ćemo ko je prvi. Nismo se mogli dogovoriti sa je ona birala. Svi su htjeli u g**u je**ti. Ta je partija trajala preko 3 sata. Nije više mogla na nogama da stoji mislim da je sv**la preko 14 puta bila je suha skroz. Jedina dobra stvar je što smo se tempiraji da svi zajedno svr**mo. Ona je legla na pod i jedan po jedan joj je sjeo na stomak i spricao usta na lice i grudi,mislim da je na sebi imala preko litru sperme,tu je zaspala nije mogla ustati,mi smo svi zajedno otisli na tusiranje,i meni je prvi put da vidim toliko ku**ca,koji cudan prizor,vratili smo se i onako goli sjeli i nastavili piti

Proljev uzrokovan antibioticima

Definicija i simptomi

Proljev uzrokovan antibioticima dovodi do česte potrebe pražnjenja crijeva, a nastaje kao reakcija organizma na uzimanje antibiotika.

Najčešće je proljev blag i prestaje ubrzo nakon prestanka uzimanja antibiotika. No, ponekad može uzrokovati upalu crijeva (kolitis) ili pseudomembranozni kolitis, ozbiljniji oblik kolitisa. Obje vrste mogu uzrokovati bol na području abdomena, groznicu i krvavi proljev.

Blagi proljev uzrokovan antibioticima ne zahtjeva liječenje. Ozbiljniji oblici često zahtijevaju prestanak uzimanja antibiotika ili uzimanja nekih drugih antibiotika.

Simptomi

Proljev uzrokovan antibioticima može uzrokovati različite simptome koji mogu biti blagi ili ozbiljni.

Kod većine ljudi proljev uzrokovan antibioticima uzrokuje sljedeće simptome:

rijetka stolica
ubrzan rad crijeva.
Proljev uzrokovan antibioticima najčešće počinje tjedan dana od početka uzimanja terapije. Ponekad može proći i do nekoliko tjedana nakon završetka uzimanja terapije.

Ozbiljni simptomi

Neke osobe osjećaju ozbiljnije simptome. Kada je prisutno naglo razmnožavanje štetnih bakterija na području crijeva, vjerojatno ćete imati simptome kolitica ili pseudomembranoznog kolitisa:

rijetka stolica
ubrzan rad crijeva
groznica
abdominalni grčevi i bolovi
sluz u stolici
mučnina
krv u stolici
gubitak apetita
Kada posjetiti liječnika?

Posjetite liječnika čim primijetite ozbiljne simptome proljeva uzrokovanog antibioticima. Ovi simptomi mogu biti simptomi raznih bolesti pa će vam liječnik vjerojatno preporučiti pretrage kako bi otkrio o čemu je riječ.

5 razloga zašto žene ‘padaju’ na bradate muškarce

Povijesna brada i brkova
S obzirom da se trendovi mijenjaju velikom brzinom samo je pitanje vremena kada će se povijest ponoviti. Naime, brada i brkovi nekada su bili simbol moći. U srednjem vijeku je tako postojalo nepisano pravilo koje govori kako je dotaknuti bradu drugog muškarca bila velika uvreda. Isto tako gotovo da nije postojao kralj koji se nije dičio svojim dugim dlakama na licu.
“Istraživanje je pokazalo kako žene ‘padaju’ na trodnevnu bradicu kakvu obožava nositi George Clooney i smatraju kako je jako seksi ”

Bradati i brkati opasni dečki
Jedno istraživanje je pokazalo kako 98 posto muškaraca s Forbesove liste 100 najbogatijih nema bradu. No isto tako čak 98 posto svjetskih motorista, kauboja, ratnika i ostalih ‘zločestih momaka’ ima ili je imalo bradu ili brkove. S obzirom da žene vole zločeste dečke, ne moramo više ništa reći…

Moć bradatih muškaraca
Nekada je muškarac s bradom bio simbol mudrosti. Znanstvenici tvrde da ta činjenica drži vodu i dan danas. Naime, istraživanje je pokazalo kaoko žene u kriznim situacijama imaju više povjerenja u bradate i brkate muškarce. Znanstvenici taj fenomen povezuju s mudrošću i zrelošću koje simboliziraju dlake na licu.

Trodnevna brada
Istraživanje je pokazalo kako žene ‘padaju’ na trodnevnu bradicu kakvu obožava nositi George Clooney i smatraju kako je jako seksi što potvrđuje i anonimni citat: ‘ Ljubiti muškarca s bradicom je kao odlazak na piknik. Nije nam problem prošetati kroz visoku travu da bi došle do super cilja.’

Žene vole bradu od 10 dana
Objavivši u anketi, u kojoj su sudjelovale samo žene, četiri fotografije istog muškarca u različitim fazama puštanja brade i to od friško obrijane pa sve do prave, guste brade rezultati su bili vrlo zanimljivi. Naime, više od polovice žena za najljepšu fotografiju odabralo je onu s bradom od desetak dana

Finska juha od lososa Tagovi: Riba Toplo

Odmrznute filete lososa očistite od kože i narežite na komade veličine zalogaja. Luk očistite i sitno nasjeckajte, a krumpir ogulite i narežite na kockice.
U loncu na maslinovom ulju na umjerenoj vatri pirjajte luk dok ne omekša, oko 5 minuta. Potom dodajte krumpir, lovorov list i temeljac ili vodu. Pojačajte plamen kako bi tekućina što prije zakipjela, a zatim smanjite temperaturu kako bi se krumpir lagano kuhao. Začinite soli i paprom prema ukusu.
Nakon što se krumpir skuha, nakon otprilike 15 minuta, u juhu dodajte vrhnje za kuhanje i kopar, dobro promiješajte, pa sastojcima pridružite i komadiće lososa. Kuhajte dok se losos do kraja termički ne obradi – oko 5 minuta, no nemojte miješati juhu kako bi komadići lososa ostali cjeloviti.
Prijedlog za serviranje:

ERO*SKA ISPOVEST – Sa njom sam izgubio nevinost, u osmom razredu. Među prvima se „pustila u promet“ i bila jako popularna u školskom WC-u….

Znao sam je iz osnovne škole. Nismo bili u istom odeljenju, čak ni u istoj smeni, ali smo se često sretali u gradu. Sa njom sam izgubio nevinost, u osmom razredu. Među prvima se „pustila u promet“ i bila jako popularna u školskom WC-u. Onda je upisala srednju medicinsku u drugom gradu, pa se zaposlila kao medicinska sestra u tamošnjoj bolnici. Dugo je nisam video. Do tog dana.
Vraćao sam se od zubara, kad sam je sreo u lokalnoj bolnici. Niskog rasta i sitnog stasa, malih grudi i plave kratke kose, lepršala je hodnikom.
„Hej, školski! Koju muku mučiš?“, rekla je, ljubeći me u obraz.
„Išao sam kod zubara. Nisam znao da si ovde.“
Pa, eto… svuda pođi, svojoj kući dođi. Baš mi je milo što te vidim. Nego, ne mogu sada da pričam. Da izađemo večeras, da popijemo nešto za stara vremena?“.
„Naravno. Može oko 21h?“
Dala mi je broj mobilnog, poljubila u obraz i odlepršala niz hodnik, još jednom se okrenuvši, smeškajući se. Naravno, izlazak joj nije bio ni na kraj pameti. Taj poziv je značio samo jedno – s**s.
Otišao sam kući i istuširao se. U 20.30 sam je nazvao.
„Opet pada sneg. Aj’, bolje dođi kod mene. Sama sam.“
Porukom mi je javila adresu.
Otvorila mi je u trenerkama i papučama, iako sam očekivao nešto izazovnije. Ipak, kad smo seli na trosed, a ona prekrstila noge, mrežaste najlonke su zasijale na njenom malom stopalu.

Razgovor smo počeli uz čašu vina. Pričali smo o sasvim običnim temama. Ipak, alkohol je ubrzao stvari. Nakon druge čaše, raskopčala je gornji deo trenerke, opkoračila me i odmah mi nabila jezik. Uzvratio sam istom žestinom i skinuo joj trenerku, a zatim i divni crni grudnjak. Ona je meni raskopčala košulju, prešla prstima po mojim grudima, pa vratila dlanove na moje obraze i nastavila da me ljubi.
Par puta sam probao da joj usisam jezik. Kad je shvatila šta hoću, ispružila ga je koliko je mogla i praktično počela da me j**e u usta. Sisao sam njen slatki, vinom umiveni jezik, gutajući njenu pljuvačku.
Grlio sam je i mazio joj leđa i g**u. Koža joj je bila tako meka i glatka. Ipak, previše se trljala pi**om o moj ku**c da bih mogao dugo da izdržim u tom položaju. Prevrnuo sam je na leđa, ali me je presekla:
„Čekaj. Idemo u spavaću sobu. Uzmi vino i čaše“.
Krenuo sam za njom.
Crvene lampe su osvetljavale veliki krevet. Pustila je „Šade“. Atmosfera me je opila više nego vino. Stavio sam vino i čaše na noćni stočić, i privukao je sebi. Plesali smo i ljubili se. Njene ruke su bile oko mog vrata, a moje na njenoj g**i. Ljubio sam je po vratu, grudima i stomaku, a onda joj svukao trenerke. Crne čipkaste gaćice i crne mrežaste čarape sa halterima su me dokrajčile.
Kroz tanku čipku nazirala se obrijana pi**a. Svukao sam joj i gaćice, i krenuo da je poližem. Odmakla se, legla na krevet i raširila noge, sve vreme me gledajući pravo u oči.
Skinuo sam ostatak svoje odeće i kleknuo na krevet. Spustila je pete na moja ramena, gornjim delom stopala mazeći me po potiljku. Nežno sam mazio njene tanke noge. Dodir najlonki me je uvek posebno palio.
Jednim stopalom je počela da me mazi po licu, sve više ga privlačeći mojim ustima. Otvorio sam usta, a ona mi je gurnula palac. Sisao sam ga u slast, povremeno sišući i ostale prstiće, koliko su najlonke dozvoljavale. Obraz sam mazio o njenu drugu nogu.
Počeo sam polako da d***m. Gledala je šta radim i mazila bradavice, oslonjena na laktove.
Zgrabio sam je za članke i raširio noge. Glavu sam polako spuštao na njenu p**ku, usput mazeći joj noge. Počeo sam da je li*em. Nikad slađu p**ku nisam lizao, ni tako glatku. Doduše, li*ao sam ja nju još u osnovnoj školi, ali tada nije bila ovako glatka, niti je ijedna p**ka u mom životu bila takva.
Uvukao sam kl**oris među usne, a ona je glasno uzdahnula. Počeo sam da ga valjam među usnama, a zatim joj nabio i prste. Stenjala je prilično glasno, uopšte se ne obazirući da bi neko mogao da je čuje.
Ližući je, spustio sam prste do njenog a**sa. Osetio sam da je podmazana. Uvukao sam jedan prst u nju, pa zatim još jedan, a palac vratio u p**ku. Klit**is mi je i dalje bio među usnama. Li*ao sam joj i usmine, ali me je ona uporno vraćala na kli*ris. Onda me je snažno stegla nogama i s***ila.
Polako sam joj skinuo jednu čarapu. Ponovo sam ljubio njeno malo stopalo i l**ao joj prstiće. Gledala me je zadovoljno. Povremeno bih usnama projurio i preko njene glatke noge, ali bih se uvek vraćao na prstiće.
Zatim sam legao pored nje i zagrlio je. Ležali smo tako desetak minuta i pričali o tome ko šta voli u se**u. Palili su me bezobrazni razgovori, a ona je bila izuzetno bezobrazna. Pitao sam je da li da preskočimo klasični se*s i pređemo odmah na a**lni, ali je rekla:
„Ni slučajno. Idemo redom.“Vraćao sam se od zubara, kad sam je sreo u lokalnoj bolnici. Niskog rasta i sitnog stasa, malih grudi i plave kratke kose, lepršala je hodnikom.

„Hej, školski! Koju muku mučiš?“, rekla je, ljubeći me u obraz.
„Išao sam kod zubara. Nisam znao da si ovde.“
Pa, eto… svuda pođi, svojoj kući dođi. Baš mi je milo što te vidim. Nego, ne mogu sada da pričam. Da izađemo večeras, da popijemo nešto za stara vremena?“.
„Naravno. Može oko 21h?“
Dala mi je broj mobilnog, poljubila u obraz i odlepršala niz hodnik, još jednom se okrenuvši, smeškajući se. Naravno, izlazak joj nije bio ni na kraj pameti. Taj poziv je značio samo jedno – s**s.
Otišao sam kući i istuširao se. U 20.30 sam je nazvao.
„Opet pada sneg. Aj’, bolje dođi kod mene. Sama sam.“
Porukom mi je javila adresu.
Otvorila mi je u trenerkama i papučama, iako sam očekivao nešto izazovnije. Ipak, kad smo seli na trosed, a ona prekrstila noge, mrežaste najlonke su zasijale na njenom malom stopalu.
Razgovor smo počeli uz čašu vina. Pričali smo o sasvim običnim temama. Ipak, alkohol je ubrzao stvari. Nakon druge čaše, raskopčala je gornji deo trenerke, opkoračila me i odmah mi nabila jezik. Uzvratio sam istom žestinom i skinuo joj trenerku, a zatim i divni crni grudnjak. Ona je meni raskopčala košulju, prešla prstima po mojim grudima, pa vratila dlanove na moje obraze i nastavila da me ljubi.
Par puta sam probao da joj usisam jezik. Kad je shvatila šta hoću, ispružila ga je koliko je mogla i praktično počela da me j**e u usta. Sisao sam njen slatki, vinom umiveni jezik, gutajući njenu pljuvačku.
Grlio sam je i mazio joj leđa i g**u. Koža joj je bila tako meka i glatka. Ipak, previše se trljala pi**om o moj ku**c da bih mogao dugo da izdržim u tom položaju. Prevrnuo sam je na leđa, ali me je presekla:
„Čekaj. Idemo u spavaću sobu. Uzmi vino i čaše“.
Krenuo sam za njom.
Crvene lampe su osvetljavale veliki krevet. Pustila je „Šade“. Atmosfera me je opila više nego vino. Stavio sam vino i čaše na noćni stočić, i privukao je sebi. Plesali smo i ljubili se. Njene ruke su bile oko mog vrata, a moje na njenoj g**i. Ljubio sam je po vratu, grudima i stomaku, a onda joj svukao trenerke. Crne čipkaste gaćice i crne mrežaste čarape sa halterima su me dokrajčile.
Kroz tanku čipku nazirala se obrijana pi**a. Svukao sam joj i gaćice, i krenuo da je poližem. Odmakla se, legla na krevet i raširila noge, sve vreme me gledajući pravo u oči.
Skinuo sam ostatak svoje odeće i kleknuo na krevet. Spustila je pete na moja ramena, gornjim delom stopala mazeći me po potiljku. Nežno sam mazio njene tanke noge. Dodir najlonki me je uvek posebno palio.
Jednim stopalom je počela da me mazi po licu, sve više ga privlačeći mojim ustima. Otvorio sam usta, a ona mi je gurnula palac. Sisao sam ga u slast, povremeno sišući i ostale prstiće, koliko su najlonke dozvoljavale. Obraz sam mazio o njenu drugu nogu.
Počeo sam polako da d***m. Gledala je šta radim i mazila bradavice, oslonjena na laktove.
Zgrabio sam je za članke i raširio noge. Glavu sam polako spuštao na njenu p**ku, usput mazeći joj noge. Počeo sam da je li*em. Nikad slađu p**ku nisam lizao, ni tako glatku. Doduše, li*ao sam ja nju još u osnovnoj školi, ali tada nije bila ovako glatka, niti je ijedna p**ka u mom životu bila takva.
Uvukao sam kl**oris među usne, a ona je glasno uzdahnula. Počeo sam da ga valjam među usnama, a zatim joj nabio i prste. Stenjala je prilično glasno, uopšte se ne obazirući da bi neko mogao da je čuje.
Ližući je, spustio sam prste do njenog a**sa. Osetio sam da je podmazana. Uvukao sam jedan prst u nju, pa zatim još jedan, a palac vratio u p**ku. Klit**is mi je i dalje bio među usnama. Li*ao sam joj i usmine, ali me je ona uporno vraćala na kli*ris. Onda me je snažno stegla nogama i s***ila.
Polako sam joj skinuo jednu čarapu. Ponovo sam ljubio njeno malo stopalo i l**ao joj prstiće. Gledala me je zadovoljno. Povremeno bih usnama projurio i preko njene glatke noge, ali bih se uvek vraćao na prstiće.
Zatim sam legao pored nje i zagrlio je. Ležali smo tako desetak minuta i pričali o tome ko šta voli u se**u. Palili su me bezobrazni razgovori, a ona je bila izuzetno bezobrazna. Pitao sam je da li da preskočimo klasični se*s i pređemo odmah na a**lni, ali je rekla:
„Ni slučajno. Idemo redom.“

Velika seksualna varka koju muškarci vješto skrivaju

Foto: Guliver/Thinkstock

oliko često i zašto muškarci glume orgazam bila je tema istraživanja objavljenog u časopisu “Sexual and Relationship Therapy” u kome je učestvovalo 458 muškaraca između 18 i 29 godina. Ispitanicima su bila postavljena pitanja koja su se ticala njihovih seksualnih iskustava u protekla četiri mjeseca.

Rezultati su pokazali da je čak polovina ispitanika, odnosno njih 230, odglumilo orgazam barem jednom u protekla četiri mjeseca. No, to nije najveće iznenađenje istraživanja.

Naime, među ispitanicima koji glume orgazam ispostavilo se da to čine čak četvrtinu vremena kada imaju seksualni odnos, a najviše za vrijeme vaginalnog seksa, vjerovatno zbog toga što je tada mnogo lakše odglumiti orgazam nego tokom oralnog seksa.

Muškarci su priznali da orgazam glume zbog

1. …lošeg seksualnog iskustva.

2. …toga jer ih partnerica nedovoljno seksualno privlači.

3. …prevelike količine alkohola koju su konzumirali prije seksa.

4. …toga što nisu raspoloženi za seks.

5. …toga što ne žele da povrede osjećanja svoje partnerice

ERO*SKA ISPOVEST – Bog mi je dao ku*ac od 19 cm u er*kciji,sto smatram da je pristojna duzina,a ima ga i u debljini,i moja supruga je svjesna toga,ali uvijek je u grcu…

Na pocetku veze se i trudila da se malo da vise,da ga navlaci,dodiruje,pa i da ga stavi u usta,ali joj je sve to stvaralo strah i s**s bi se zavrsavao kao gimnastika. Shvativsi da ima problem,oslobodio sam je svih radnji prema meni,u zelji da se opusti i uziva. Njeno je bilo da nadje pravu pozu,a ja bih ostalo obavljao. bilo je tu masaza aromaticnim uljem,trljanja vocem,mazanja slaga i krema po p*ci,zatim bih je lizao,trljao,grickao i uspjeh je postojao. Pi*ka bi joj na kraju ispustala neki cudan zvuk,lila bi svoj vaginalni sok i ja bih na kraju gurnuo u nju moj vec dugo dignut k**ac i to bi zavrsilo i mojim svr**vanjem obicno na moju majicu jer se Sara gadi na sp**mu. Nakon toga bi ostali da lezimo do zore tako goli u njeznom zagrljaju i taj dio je Sari veoma prijao. Godinu dana kasnije dobijamo cerku Sanju. S obzirom da se bavim masazom,uspjevam u vrlo kratkom roku Sari vratiti izgled od prije trudnoce,koji cuva i danas,mada taj luksuz kosta prilicno,jer iziskuje mnogo kozmetickih preparata.
Sara je usla u 30-tu godinu,a tijelo joj je kao u siparice.
Lice joj je svjeze,kosa ne bojena jos,prirodnog sjaja do pola ledja,crna,vrat vitak i tanak. S**e i ako je dojila ima podignute i cvrste,bra**vica malih i tamnih. Stomak joj je ravan,malo siri kukovi(posljedica trudnoce),iz kojih se izvija visoko podignuta g**a,vitke noge bez grama celulita(moja zasluga stalnim masiranjem),a medju nogama…
Zadnjih par godina Sara radi Brazilsku depilaciju. Medju nogama njezna koza bez dl**ice,Vanjske usnice kriju pi**icu,koja je ostala tijesna i slasna. Mali kl***ris,koji je prilicno tesko naci,ali kada ga nadjem,i dodirnem jezikom,ona je istog trena vlazna.

E sad. moja prica se seli u 2007. godinu i nas odlazak na more u Trogir. prvi odlazak poslije porodjaja,Sanja je ostala sa bakom i dedom. otisli smo na 5 dana. Prvog dana na plazi,klasika. Kupanje,suncanje,malo fatanja u moru(ja nju),na vece,u apartmanu,pokusaj s**sa. Zamislite. Skinuli smo se i legli u krevet. Uzeo sam maslinovo ulje i poseo da sipam na njena jos ne potamnjelaledja. krenuo sam trljati od ramena do vrha g**e u zelji da je opustim. Presao sam na noge,od butina do malog prsta. Kad sam poceo masirati gu**ve i dodirivati joj mali s**ak prstom,ona je blago izvila g**u i p**ka se otvorila pred mojim ocima. Blagim pokretima je pomjerala karlicu a pi**a je mljackala natopljena sokom i uljem. Lagano sam gurnuo srednnji prst,ali on se izgubio u njoj. Nisam mogao da prepoznam jeli to pi**a moje Sare. Nekeko se rasirila nabubrila. Gurnuo sam i drugi a po tom i treci prst. Tada je zajecala. Ljudi,pi**a se skroz izvrnula. Tada je nervozno kroz jecaj izgovorila: “daj mi k**ac”. Ta recenica me je na**lila u sekundi. Prisao sam joj i gurnuo lagano k**ac u punoj ere*ciji u nju. obicno je tjesno,ali sad je usao glatko bez napora,a ona,ona je stenjala kao nikad u zivotu.Gurao sam ga do kraja,a ona je trazila jos.Uzalud se gu*ila i sirila gu*ove,dublje nije moglo,ali pao sam u iskusenje da joj gurnem u su*ak. Medjutim,to mjesto je tako malo da je jedva i palac usao. Okreni me,jecala je u stanju delirijuma. Izvadio sam ku**c i okrenula se. Rasirila noge i kazala:”hajde guraj”.A picka je utrostrucene velicine pulsirala. digao sam joj noge na ramena i krenuo da je je*em kao nikad. U normalnim okolnostima bih davno s****o,ali ovaj put nije htjelo. Ljubio sam joj si*e u zelji da vise sv**im i konacno dostigao sam vrhunac i litar sp**me je suknuo iz pomodrilog k***a po carsafu. Zaspali smo. Jutro je brzo svanulo.Otvorio sam oci,Sare nema u krevetu.Prozor otvoren,svjezi zrak pomjesan sa mirisom soli i setinara mi je mamio cula. Izazsao sam na terasu gdje me je cekala kafa,dorucak i Sara blago osmjehujuci se. Otisli smo na plazu. Kad smo legli na pjesak nesto mi je sapnula na uvo. :”Znas uvijek sam mastala da se suncam bez gornjeg dijela,a ako to sad ne uradim,mislim da necu nikad jer pred sanjom to nebih sebi dozvolila”.Uspravio sam se i pogledao oko sebe. Mnogo zena je bilo u toplessu. Nisam kazao nista,nego sam uvukao ruku ispod njenih ledja i odvezao kostim,a onda sam ga lagano povukao prema gore. S**e su se oslobodile i ugledale svjetlost sunca. Bozanstven prizor. kazala je: Uzmi kremu i dobro ih namazi a posebno bradavice. kad je to izgovorila u mojim gacama je bio vulkan. Sreca je da sam bio u boksericama jer bi izasao iz obicnih kupacih gaca. Nasuo sam kremu na

dlan,malo rastrljao i naslonio na njene s**e. Tvrde kao kamen,od zelje. Inace nisu toliko tvrde. Mazao sam ih njezno kruznim pokretim na sred plaze. Znao sam da ljudi gledaju ali nije me bilo briga. Usli smo u vodu kad mi je kazala kako je lud osjecaj kad su mi s**e slobodne u vodi. Sve je to punilo u meni energiju koju sam morao isprazniti te veceri. i dosla je vece. Te veceri smo isli prosetati po gradu. Bio sam u bermudama i polo majici a ona u tankoj haljinici od lana. Ispod haljine je imala samo ga**ce,a bradavice su joj se ocrtavale na haljini. Kao da je namjerno to radila. Kratko smo setali i kad smo se vratili u stan vec u hodniku Sara je otkopcala rajsferslus na ledjima i svukla haljinu. Krenuo sam za njom sluteci sta zeli. Usobi je legla na krevet i desnom rukom mazila se izmedju grudi. Nista nije govorila ali sve je bilo jasno. Skinuo sam majicu i sorc. Popeo sam se na krevet. Prisao sam joj i svukao g*ce i imao sta da vidim. Pi**ica je opet postala pi**etina. Razmakla je noge i kazala: “zelim da me mudima dodirujes po ***i”. Joj ljudi. Ucinio sam to. K***c se ukrutio i ja sam pokusao nesto da izvedem. Clanak od noge desne sam smjestio u njenu pi**u a ku**om sam krenuo da je mazim po tijelu u zelji da zavrsi u njenim ustima. Mazio sam joj stomak,s**e,kruzio po brad**icama,a ona je spontano cesala p**ku o moju nogu sve jace,kako sam se penjao vise. Klizio sam preko vrata do lica,ali nikako na usta. U jednom trenutku,kao da je nesto puklo u njoj. Uzela je k**c u ruku i stavila ga u usta. Pu**la ga je,kolutala jezikom,jecala stenjala. Vidim da je zeljela to,ali nije smjela. Uzela me je za ruku i spustila je na dojku i jako je stiskala uz nju sto sam ja prihvatio. Kazala je,kad je pu***a ku**c iz usta:”lezi,sad ja hocu gore”. Legao sam na ledja. Plazala se po meni dodirivajuci mi sisama ku**c,puzala je sve vise gore i na kraju mi si*e gurnula na lice. Samarala me je njima. Onda se izvila,zajasila me je.lijevom rukom namjestila ku**c i nabila se na njega. Nabijala se tako jako da su me mu*a zaboljela ali nisam mario. Od miline mislim da se upiskila na mene. Stala je,ustala,legla na ledja i rekla uzdisuci:”sad guraj do kraja,a kad budes svr***ao,daj mi ga”. Rasirio sam joj noge,ipoceo da je je**m. Jecala je uzdisala(ali stvarno,nije lazirala). Prostenjala je”zelim da probam kakav je ukus”, rekavsi to brzo sam izvadio k**ac i priblizio ga njenim ustima. Mlazovi sp**me su se razljevali po njenom licu a ona je lizala. Otisli smo pod tus i sutali oboje.
Preostala tri dana,sara se suncala u toplessu,ali s**sa nije bilo. Samo njeznih poljubaca,i dodira. Spavali smo kao dvoje zaljubljenih tinejdzera u njeznom zagrljaju. Ali definitivno,Sara je nakon tog ljetovanja razbila mnoge predrasude i sad ne tako cesto imamo s**s,ali kad ga imamo to je rapsodija strasti i pozude,bez granica i grca.

LjETOVANjE I MENSTRUACIJA: Da li je pametno plivati tokom onih dana?

Plaza-menstruacija-620x350

Uplatili ste ljetovanje još zimus, spremate se na put s porodicom ili društvom, sve je isplanirano do detalja… Ali, taman što je odmor počeo i došlo je vrijeme za uživanciju stigao je neželjeni gost.

Šta raditi i kako sebi ne upropastiti provod zbog menstruacije?

Iako je u pitanju prirodna pojava s kojom sve žene žive po nekoliko dana svakog mjeseca, definitivno je neprijatno kada se menstruacija potrefi s ljetovanjem. Osim nervoze i bolnih grčeva, uživanje može da pokvare i raznorazni strahovi koji vam prolaze kroz glavu.

Ipak, nisu vam sve lađe potonule. Evo nekoliko korisnih savjeta šta raditi i kako “štetu” svesti na minimum ako se već potrefilo “crveno slovo u kalendaru”.

Da li je preporučljivo kupati se za vrijeme onih dana?

Samo plivanje nije nikakav problem, ako je more prijatno i ako se poštuju određena pravila. Temperatura vode ne smije da bude prehladna, a prilikom kupanja je važno da

Kako koristiti tampone?

Prije ulaska u vodu stavite novi tampon, a čim izađete na suho, promjenite ga. Obavezno skinite mokri kupaći kostim i presvucite se u nov, koji je čist i suh. Vodite računa o higijeni ruku!

Dodatan oprez

Ženama sa izrazito obilnim menstruacijama i s čestim ugrušcima savjetuje se da se konsultuju sa svojim ginekologom. Premda, ako se vodi računa, ne bi trebalo da bude problema sa brčkanjem tokom onih dana. Naravno, ukoliko se ne pretjeruje.