(18+) ISPOVEST O NAJLUĐEM SEKSU: Mislila sam da je fin, a onda mi je predložio…

Muškarac i žena u krevetu

Bili smo u vezi već sedam-osam meseci, i bila sam relativno zadovoljna… Bio je vrlo fin momak, uglađenih manira, pažljiv, a jedna od stvari koja me je i u početku privukla njemu bio je njegov neviđeno slatki bejbi fejs.

Spavala sam sa njim već posle nekoliko nedelja, i u krevetu nije bio loš. Nije radio ništa posebno, ali sam bila zadovoljna. Sa prethodnim momkom isprobala sam svašta, počevši od poze 69 do analnog seksa, i činilo mi se da Vojin definitivno nije spreman na ovakve eksperimente. Moguće je da je o tome mašta, mislila sam, ali nikad ne bi smeo da predloži.

Zato me je zaprepastilo i oduševilo ono što mi je priredio te večeri. Neću da kažem da mi je smetalo što je fin, mada sam ponekad pomišljala da će mi u nekom trenutku zafaliti onakva iskustva kakva sam imala u prethodnoj vezi.

Dogodilo se to na Beer Festu… Poslušali smo bendove koji su nas zanimali, a kad smo se umorili, povukli smo se dalje od bine, gde je bila manja gužva i rešili da sednemo na travu. Bili smo prilično popili, a jedan još pijaniji par, koji je sedeo blizu nas, privatavao se vrlo slobodno: zavlačili su ruke jedno drugom u gaće, na očigled svih.

Počela sam da začikavam Vojina, pokazavši mu to dvoje, i da ga pipkam po butinama, bližeći se međunožju. “Što ne bi i ti mene onako?” šalila sam se, i cerekala, želeći samo da se sprdam sa svojim finim dečkićem.

Seks

Onda je on odgovorio, potpuno neočekivano: “Hoćeš, a?”

“Pa šta vredi šta ja hoću, kad ti ne smeš?” – rekla sam ja, a on je smesta ustao, uhvatio me za ruku, podigao i rekao: “Hajde!”

Poveo me je van ograđenog prostora festivala, a ja sam ponavljala: “Ludaku, kuda ćeš, šta ti je!?”
“Pa jesi rekla da hoćeš seks?” pitao je, i to me je odmah uzbudilo. Ubrzo sam shvatila da se uopšte ne šali, kada sam shvatila da me vodi u žbunje koje se nalazilo u blizini reke. Pitala sam ga da li je normalan, i kako zamišlja da to uradimo napolju, a on se samo šeretski smejao.

Završili smo na koliko-toliko skrovitom mestu, a onda je smesta podigao moju suknjicu i počeo da mi mesi guzu. Legli smo na travu, i on je pomerio moje gaćice i ušao u mene. Bila sam uzbuđena kao nikada u životu, a i on isto, i sve je trajalo manje od minuta, oboje smo doživeli vrhunac.

Bilo je to moje najluđe seksualno iskustvo, kakvom se nisam nadala ni u najluđim snovima, nije mi smetalo čak ni to što sam zaprljala gaćice.

 

(18+) EROTSKA ISPOVEST: Imala sam seks sa dečkom STOJEĆKI, a onda nas je video njegov GAZDA

Seks uza zid

Miki i ja smo bili veoma uzbuđeni, a i malo smo popili. On je iznajmljivao sobu na prvom spratu velike kuće u čijem prizemlju mu je živeo stanodavac. Pozvao me je da prespavam kod njega, i ja sam pristala. Dok smo išli ka kući, ljubili smo se i pomalo vatali, i jedva smo čekali da se bacimo u krevet…

Ali kada smo se popeli na sprat i došli do vrata njegove sobe, ispostavilo se da imamo problem. Vrata nisu htela da se otključaju! Miki mi je rekao da se brava vrata ponekad zaglavljuje, i ume da zeza i po pola sata. Šapnula sam mu na uvo: “Pa zar toliko ja da čekam!?”, u šali, a on se nasmejao i spopao me. Počeo je da me ljubi, i rukama mi je mazio guzu.

Seksi lice

Pribio me je uza zid, i ja sam se, kao i on, neviđeno uzbudila. Podigla sam jednu nogu i počela da trljam butinom po njegovom kuku. Nije više bilo zaustavljanja, i razum me uopšte nije služio kada sam primetila da je počeo da raskopčava pantalone. Bila sam u širokoj suknjici, koju je on lako uzdigao, i uskoro me je podigao i bio je u meni, a ja sam ga obgrlila nogama…

Zagrizla sam njegovo rame, i onda je usledio šok. Iz pravca stepenica se začuo muški glas, koji je izgovorio: “Miki!”, a onda se i on pojavio iza ugla. Sredovečni muškarac je koji tren gledao u nas, a mi smo zurili u njega, i onda je promrmljao “Pardon”, i krenuo nazad niz stepenice.

Prekrila sam lice rukama, a Miki je nastavio da se zabavlja sa vratima. Prokleta brava, sada se odmah otvorila. Objasnio mi je da mu je to stanodavac. Bilo me je neviđeno sramota, i više nisam ni bila raspoložena za seks, ali me je Miki ubedio da prespavam kod njega.

Pravi šok je usledio tek sutra. Miki mi je rekao da se obučem dok on isparkira auto iz garaže, i da siđem kad budem spremna. “Ne brini”, rekao je, “u ovo doba nema nikog u kući, svi su otišli na posao.” Ali kada sam izašla iz kuće, slučajno sam čula njihov razgovor.

– Mikice moj, šta si se postideo – čula sam tog čoveka, i shvatila da su iza ugla. – I ja sam u tvojim godinama tako. Baš te, bre, briga, samo j**i kur*e, i lupaj recke – govorio je kroz smeh, i čula sam kako se i Miki na to nasmejao. Bukvalno sam se sledila, i htela sam u zemlju da propadnem. Onda je stanodavac prošao pored mene, pozdravio me, i ušao u kuću. Ne znam ni da li je shvatio da sam ih čula.

Mikiju sam rekla da neću ići sa njim, autom, a on me je zbunjeno ubeđivao da nema potrebe da idem peške… Nisam više htela da se viđam sa njim, mada me je zvao hiljadu puta. U glavi su mi danima odzvanjale reči njegovog stanodavca, a još više njegov smeh koji sam čula dok sam stajala iza ugla…

Ona JUTRO započinje BANANOM I TOPLOM VODOM, a kada vidite zašto – VI ĆETE ZAUVEK ISTO RADITI

doručak

Ova dijeta koja podrazumeva započinjanje dana uz bananu i šolju tople vode je poznata kao “jutarnja banana” i veoma je jednostavna. Ona utiče na mršavljenje jer banane zapravo stimulišu varenje i ubrzavaju metabolizam.

Banane su bogate skrobom koji ima nizak glikemijski indeks, što znači da se duže vari i ostavlja osećaj sitosti duže vreme, istovremeno delimično blokirajući apsorpciju ugljenih hidrata.

Ljudi koji žele da isprobaju ovu dijetu bi trebalo da izbegavaju večeru posle 8 sati uveče i da izbegavaju dezert posle večere. Od namirnica ne smete konzumirati samo mlečne proizvode i alkohol, a jedini drugi uslov je da banane budu sveže, a ne pečene ili zamrznute.

voćni jogurt od banane

Dakle, normalni dnevni meni treba da podrazumeva sledeće:

DORUČAK

jedna ili više banana (dok se ne osećate sito)
jedna čaša tople vode
RUČAK

obrok po vašem izboru i sveža salata
slatkiši i dezerti su dozvoljeni do 3 popodne ako se osećate gladno
VEČERA

obrok koji sadrži puno povrća
preskočite dezert

 

UZNEMIRUJUĆA NAPOMENA: Znate da nisu baš zdrave, ali OVAKO UŽASNOM SASTOJKU U ŽVAKAMA se niste nadali

žvakaća guma

Prva žvakaća guma patentirana je u SAD, davne 1869. a danas retko ko može da zamisli život a da je ne stavi usta bar jednom dnevno. Svepristune su i ne biraju za starosnu dob – razonoda je i mladima i starima.

Iako je nedavno mnoge zabrinulo saznanje da se gume za žvakanje bez šećera sadrže aspartam, supstancu koju neki nazivaju „slatki otrov“, prave od plastike.

Možda ste se ranije tešili kako ne jedete žvake, pa taj otrov ne unosite u telo, znajte da i žvakanjem amortizujete sve te štetne sastojke u organizam, odnosno direktno u krvotok. Znate li da neke životinje ne podnose žvakaće gume? Čak da progutaju jednu, umrle bi.

žvaka

Gume za žvakanje proizvode se od gumi baze, zaslađivača, materija za omekšavanje i zgušnjivanje, aroma, sredstava za bojenje i konzervansa. Polivinil acetate je jedan od sastojaka guma za žvakanje, a koji se koristi za izradu lepka. Naše pitanje je – da li biste žvakali lepak?

Gumi baza je osnovni sastojak koji žvaki daje tu rastegljivost, a ona može biti prirodna, ali najčešće je sintetička

Proces proizvodnje žvakaće gume započinje topljenjem i pročišćavanjem gumi osnove. Istopljena osnova preliva se u mešalo, te se svi sastojci polako mešaju. Potom nastaje masa u obliku „velike vekne“ koja prolazi kroz valjke, transformišući se u široke trake.

Nakon valjanja, gume za žvakanje se režu u oblik predviđen za pojedinu žvakaću gumu. Narezana guma za žvakanje prebacuje se u prostor u kojem se hladi. Kada se ohlade, gume za žvakanje se lome na komadiće i zamotavaju, pripremajući ih za prodaju.

Sada se ponovo zapitajte. Da li biste želeli da sve ovo unosite u svoj organizam, samo zbog nekoliko trenutaka razonode u ustima?

 

UNIŠTIĆETE SVOJE LETOVANJE: Ove NAMIRNICE nikako ne smete jesti NA PLAŽI, a mnogo ih volite

hrana na plaži

Krenuli ste na odmor i jedva čekate da vidite to more, koje ste toliko priželjkivali, i se na plaži budite u zalazak sunca. Međutim, ne bismo da vam kvarimo užitak, ali to možete sami učiniti ako ne obratite pažnju šta jedete dok se sunčate pored mora.

Nije svaka hrana za sunčeve zrake, za nošenje na plažu. Visoke letnje temperature kao i visoki stepen vlažnosti vazduha stvaraju idealne uslove za razmnožavanje bakterija koje su uzročnici trovanja hranom.

hrana na plaži

Da bi ste izbegli potencijalne zamke trovanja, potrebno je da posebnu pažnju posvetite tremičkoj obradi sirovog mesa i načinu njegova čuvanja. Nedovoljno pečeno meso može da sadrži štetne mikroorganizme, pa goveđe meso i njegove prerađevine, kao i pileće meso i jaja dobro skuvajte ili ispecite.

Nakon pripreme, poželjno je da hrana izvan frižidera bude unutra pola sata, ne više od toga. Temperatura u prenosnim frižiderima ne smije biti ispod 8 stepeni.

IZBEGAVAJTE

1. Paštete, salame ili gotova peciva s mesnim sastojcima. Osim što visoka temperatura pogoduje kvarenju ove namirnice nisu nutritivno bogate pa umesto da telo opskrbljuju potrebnom enegrijom one mu je oduzimaju.

Umesto navedenog, dobar komad grilovanog mesa, sveže povrće, hleb i začini koje ste sami napravili su bolja opcija za zdrav i neopasan obrok na plaži. Ukoliko su vam namazi jednostavnije rešenje isprobajte humus ili slični namaz.

pica na plaži

2. Obroci na plaži ne treba da budu masni, slani ili kremasti kako vam na kraju ne bi pokvarili odmor. Čips na plaži jezabranjen baš kao i teški sendviči u koje se ubacuje pohovano meso, kremaste poslastice svakako treba izbegavati jer većina njih sadrži jaja koja su leti najčešći izvor zaraze bakterijom salmonelom.

Čips od krompira ili jabuke će zadovoljit želju za grickanjem kao i bademi, orasi i lešnici koji neće vaše telo izgladnjivati već opskrbiti energijom. Poslastice možete sami da pripremite kod kuće, brzi suv kolač od čokolade je zdrav i izvrsan izbor.

3. Ćevapčići, hamburgeri i pomfrit su uobičajena ponuda letnjih restorana. Umesto teških obroka koji će vas opteretiti i koji iako spremljeni u restoranima, nose potencijane bakterije, na plažu ponesete laganu hranu.

Leti sve obiluje svežim voćem i povrćem čije nutritivne vrednosti svakako treba iskoristiti najbolje konzumirajući ih sveže. Brze salate u koje umesto mesa možete staviti žitarice ili ribu su super izbor.

4. Konzumiranje gaziranih i kupovnih sokova koji u sebi sadrže ogromne količine šećera i koji ne sprečavaju dehidraciju nego je podstiču valja u potpunosti izbegavati baš kao i alkoholna pića.

Savet: Zalihe vode na plaži su apsolutni imperativ, a umesto kupovnih sokova sami možete napraviti sveže ceđeni sok od voća po izboru

 

IAKO VODITE ZDRAV ŽIVOT, RAK VAM JE MOŽDA SUĐEN: Ljudi sa OVAKVIM IZGLEDOM će pre oboleti od raka (FOTO)

bolesna žena u bolnici

Studija britanskog Wellcome trust Sanger instituta istraživala je koji to geni razvijaju rak kože i došli do zaključka da će crvenokosi pegasti ljudi sa svetlom puti pre oboleti od ove kobne bolesti. Rizik je kao da su se izlagali suncu još 21 godinu, nego obično.

Istraživači tvrde čak da i ljudi sa jednim primerkom presudnog MC1R gena, iako nisu crvenokosi, a imaju svetlu kožu te poneku pegicu, takođe su skloni oštećenjima kože zbog sunca. Prirodna boja kose kod takvih ljudi varira od smeđe do plave.

pegice na licu

Poznato je već neko vreme da osobe sa crvenom kosom imaju veću verojatnost od razvoja raka kože, ali sada je prvi put dokazano da gen uzrokuje više genetskih mutacija u tumoru kože – rekao je Dejvid Adams, jedan od autora studije

Važno je naglasiti da ljudi i sa samo jednom kopijom genske varijante imaju veći broj tumorskih mutacija nego ostatak populacije

 

Volite da gricnete kasno uveče? Ovo možete jesti BEZ GRIŽE SAVESTI i nećete se ugojiti!

jesti tokom noći

Koliko puta vam se desilo da ostanete do kasno u gradu pa kada se vratite kući, jedino šta vam je na pameti jeste kako da “opelješite” frižider? Ili ste možda ljubitelj filmova, pa vam u toku gledanja dođe da nešto gricnete?

Većinu će u prvih par minuta gristi savest jer su nas sve učili kako ne bi trebalo da jedemo kasno, ali džabe sve to, kada je glad i dalje tu.

Upravo da ne biste brinuli o tome, donosimo vam nekoliko brzinskih, a ukusnih recepata koje će vas i te kako zasititi, a neće uticati na vašu figuru.

Jabuke sa cimetom – Iseckajte jabuku na tanke parčiće, preko stavite cimet i uživajte u osvežavajućem slatko-kiseloj užini.

Čokoladni čija puding (dve porcije) – Pomešajte ¼ čaše kakao pudera sa 2 velike kašike čija semenki, javorovog sirupa i 2 šolje bademovog mleka. Nekoliko zrna soli i sve sastojke izblendirajte, sipajte u 2 čaše i stavite u frižider. Biće spremno za jelo posle 6 sati kada se čija semenke pretvore u puding. Naravno, ovaj recept bi bilo dobro unapred da napravite, pa kada vam se prijede u kasnim satima, samo da potegnete za frižiderom.

voćni jogurt od banane

Sirove bombice (oko 15 kuglica) – Pomešajte šolju urmi, ¾ šolje badema, ¾ šolje oraha, 2 velike kašike čija semenki, 2 velike kašike lana i 1 veliku kašiku kokosovog ulja, oljuštenog konopljinog semena i kašiku kakao pudera. Sve sastojke ubacite u blender, a onda ih rukom urolajte u kuglice i stavite u frižider. Po želji neke možete umočiti u toplu čokoladu ili kokos kako bi izgledale lepše kao posluženje.

Sladoled od banane – Isecite 4 banane na sitnije komadiće, stavite u zamrzivač. Posle par sati izvadite i ubacite u blender. Dobili ste sladoled! Sada dodajte kikiriki puter, lešnike, Nutelu, kokos, cimet, kakao ili šta god volite u svoj zdravi i ukusni sladoled!

 

ZALUDELA JE CEO SVET: Na ovoj DIJETI JEDETE SVE, a kilogrami se samo TOPE – ostvarenje ženskog sna

Dijeta

Svi ljubitelji hrane mogu sada da odahnu, jer je pronađen način da se kilogrami tope, a da sebe ne morate više ograničavati količinom hrane koju unosite.

Jednostavno! Postoje namirnice koje će vam pomoći u mršavljenju zbog negativnih kalorija koje poseduju. Negativne kalorije poseduje ona hrana koja u organizam unosi manje kalorija, nego što je našem organizmu potrebno da se ta hrana svari.

Takve namirnice pronalazimo i kod voća, povrća i začina. U tu grupu spada hrana sa niskim glikemijskim indeksom, a velikim procentom vlakana.

Žena kupuje povrće u prodavnici

Kod povrća u tu grupu spadaju: boranija, cvekla, kelj, kupus, šargarepe, karfiol, celer, rotkvice, krastavac, grašak, praziluk, zelena salata, spanać, paradajz.

Kada je voće u pitanju spadaju: jabuke, borovnice, brusnice, grejpfrut, limun, lajm, maline.

A od začina preporučujemo: cimet, karanfilić, čili, korijander, seme lana, beli luk, đumbir, crni luk, peršun.

Veoma je bitno da namirnice unosite sveže, da koristite blender samo ako ćete tu hranu pojesti isti dan, i ukoliko zaista želite da smršate, bitno je da u toku dana unosite bar 1kg ove hrane.

NAPOMENA: Ako se opredelite za bilo koju vrstu dijete, u ovom slučaju dijetu na bazi povrća, prethodno je važno da posetite nutricionistu kako biste znali da li ova vrsta jelovnika odgovara vašem organizmu.

 

SLATKIŠ STAR 6 VEKOVA: Ratnici su ga jeli pre bitke, a i vas će napuniti ENERGIJOM!

Tahini

Pre 6.000 godina jedna od najpoželjinih poslastica u staroj Grčkoj i na Bliskom istoku bio je – pasteli ili intrion. Ovaj kolač ima samo dva sastojka: med i susam. Ratnici su ga jeli pre odlaska u bitku kako bi dobili dodatnu snagu, dok su žene ovim slatkišem regulisale hormone.

Pasteli ima brojne zdravstvene prednosti.

– Prepun je niza vitamina i minerala
– Sadrži antioksidanse
– Reguliše masnoće u krvi
– Daje enregiju za teške fizičke poslove
– Umanjuje osećaj depresije
– Popravlja raspoloženje
– Snižava nivo stresa

Tahini

Recept:

300 grama paste od čistog mlevenog susama – zove se tahini
300 grama meda

Priprema: Dobro promešajte i napravite kuglice. Stavite ih malo u frižider da se stegnu.

Za tahini su vam potrebne oljuštene, sirove semenke susama, malo susamovog, maslinovog ili sunocokretovo (dve kašičice ulja idu na pola do jedne šoljice semenki). Pre mlevenja u blenderu, susam malo prepržite na tiganju, dok ne dobije zlatnu boju. Pazite da ne zagori, jer će postati gorak. Ubacite ih u blender, dodajte ulje i blendujte dok ne dobijete glatku, gustu smesu.